top of page

Anmeldelser

Aldrig i mit liv har jeg fået en så forløsende og livgivende behandling!

Opløsning af barndomstraumer, omprogrammering af negative tanker om mig selv og wellness i én enkelt session. 2-3 uger after behandlingen var al negativitet og utilfredshed forsvundet fra mit liv. 
De varmeste anbefalinger herfra!

 

- Victor, Odense

Jeg vil ærligt indrømme, at jeg er meget spirituel og tror normalt på mange ting.

Dog var jeg lidt skeptisk da jeg troppede op. Jeg havde ikke regnet med det ville påvirke mig så meget. Under selve trancen fik min underbevidsthed åbnet op for nogle ting som jeg har haft svært ved at give slip på. Jeg begyndte at græde, fordi det rørte nogle dybe følelser indeni.

 

Jeg følte mig derefter lidt ked af det, men samtidig var det en lækker følelse at få givet afkast på nogle bestemte ting. Jeg gik derfra, med en følelse af styrke. Hun sætter sig rigtig godt ind i sit arbejde, og jeg fortryder ikke jeg lige tog en time "på øjet" i hendes selskab. Underlig følelse, men fantastisk.

- Amber, Studerende

"Everything is a dream, so everything is possible"

Jovist, et mantra, der er til at tage at føle på, men om ikke andet --> SANDT!

 

Jeg var selv i tvivl, men tvivlen blev gjort til skamme, da jeg modtog min "terapi-hypnose" af Natalie. Forløbet var således:

Jeg har altid haft en fobi for slanger... Slanger var simpelthen det værste, man kunne udsætte mig for. Vise billeder, videoer, blot tanken om slanger gjorde mig rædselsslagen. Der var bestemt intet positivt ved dette krybdyr i min optik. Jeg satte mig med skepsis overfor Natalie, der gerne ville kurere denne fobi for dette dyr, hvilket jeg selvfølgelig var sikker på, ikke kunne lade sig gøre. Men jeg tog fejl.


Efter lidt under en halv times "terapi-hypnose" med en sagte talen til mit indre sind og underbevidsthed, fik hun med ét fjernet al fobi for slanger og gjort mig uforbeholden tryg ved tanken, billeder og sågar videoer, som jeg aldrig havde turdet håbe på, var muligt. Af en skeptiker at være, en logiker som jeg, og ikke mindst en "faren-for-det-ubekendte" må jeg blot bøje mig i støvet for denne kundskab (hypnose) og lægge kortene på bordet; DET VIRKEDE!

Selve oplevelsen skal man selv være i (prøve) for at kunne sætte sig ind i, men det kan på det varmeste anbefales. Jeg er sikker på, at jeg selv skal have bekæmpet endnu flere fobier, dårlige vaner og/eller andre sager, som har indprintet sig i mit ubevidste sind og brænder for at komme ud med!

Endvidere skal det nævnes, at jeg selvfølgelig har ageret test- forsøgs- og prøvekanin op til flere gange hos Natalie, som gennemfører et vildt spændende kursus som Hypnotisør. Heriblandt kan nævnes "Wellness-hypnose" og rent "Show-Off" (JA, jeg glemte, hvad vin var... Umådeligt morsomt, bagefter!).

Tag endeligt et kig på siden, se hvad hun har af erfaringer og kontakt hende med det mindste "problem", som du selv brænder inde med. Der findes en løsning på enhver udfordring gennem hypnose-terapi. Det er JEG sikker på!

Som start, så slut:


"Everything is a dream, so everything is possible"


/En lykkelig og ubekymret mand :-)

- Anders, Sales Educator

Endnu engang tak fordi jeg måtte være forsøgskanin til hypnose. En ting jeg har været interesseret i, og skeptisk over for, i meget lang tid.
Jeg fik en gang wellness hypnose hvor Natalie gjorde min krop helt afslappet. Når hypnosen virker - man ved hvad der foregår, men man er kommet dybt ind i sig selv (som jeg vil definere det) - begynder hun at gennemgå alle kroppens dele, og snakke om hvor afslappet man er.

 

Efter endt hypnose var der ingen tvivl om at jeg slappede af i hele kroppen. Jeg var blevet helt træt, men på en god måde. Dette er virkelig en god øvelse hvis man generelt er meget anspændt. Det kan helt klart anbefales.

Natalie forsøgte også at gøre min arm stiv og urørlig. Igen her kunne jeg mærke hvordan jeg "kom dybt ind i mig selv", men jeg var stadig helt klar over hvad der foregik. Jeg var meget spændt da Natalie til sidst siger "prøv at bevæge din arm". Forsøget lykkedes desværre ikke.


Jeg havde dog set hende gøre det på en anden, og jeg var ikke et sekund i tvivl om at hun kunne gøre det.


Udfordringen ligger i at ikke alle mennesker er lige nemme at hypnotisere. Jeg er en af de lidt mere besværlige, men det betyder bare at der skal arbejdes hårdere med mig.

Jeg ser helt klart frem til fremtidige hypnoser hos Natalie. Vi skal have armen til at være stiv, og jeg skal helt klart finde ud af hvem jeg var i et tidligere liv, så vi kan få bevist/afvist at jeg var Cæsar.

Prøv folkens!

- Henrik, Økonomiansvarlig

Helt sikkert en vild oplevelse! Prøvede wellness og det var skønt. Har aldrig prøvet det før, og var meget i tvivl om effekten og om der overhovedet virkede. Er ikke længere i tvivl, og kan klart anbefales! 

- Søs, Sygeplejerske

Fuldt ud profesionel og god oplevelse

Fremragende hypnotisør 
Første gang jeg har haft behandlinger , og havde den bedst tænkelige oplevelse og resultat

- Anna, Odense

bottom of page