top of page

Disse korte Case-historier, er offentliggjort med tilladelse fra den individuelle klient. Alle navne er blevet ændret, for at beskytte klient fortrolighed.

FRYGT VED AUTORITET

Da James kom til mig, havde han i barndommen både oplevet problemer med sin familie. Hvor hans far og farfar forskelsbehandlede ham og hans bror. Hvoraf James var den mindst foretrukken, og blev både fysisk og psykisk voldsomt angrebet.

         En anden forhindring for James var, da han blev sat i funktion af kommunen. Hver gang han trådte ind over dørtærsklen til sin gældende arbejdsplads gik han øjeblikkelig i panik. Han følte en knude i halsen, magtesløshed, at han var uligeværdig, og at han tænkte for meget over hvad andre syntes om ham. Det skabte en flugtreaktion, som han måtte kontrollere, og sådan fortsatte det dag efter dag.

 

Først gik vi tilbage i tiden til de vigtige oplevelser som James havde haft som barn, men vi fandt frem til at det måske lå meget dybere - så vi lavede regression til tidligere liv/past life regression for at se om det ikke var noget som var overført til dette liv.  

       Det viste sig hurtigt, at James havde levet i 1865 i London, hvor hans far ejede en avis. Der var store forventninger til ham i dette liv, men på trods af forventningerne, så valgte han at blive opfinder - hvilket skuffede sin far til punktet af at han ikke ville kendes ved sin søn. Derudover gik vi tilbage til et andet tidligere liv. Her viste det sig at James var kvinde, gift med sin nuværende farfar. I det liv bankede farfaren James, og behandlede ham forfærdeligt.

Ved afrundingen af sessionen, fik vi taget afsked til alle de negative oplevelser - tilgivet, givet slip. Nu har James ikke længere angst, og følger den retning arbejdsmæssigt, som glæder ham - uden at tage stilling til hvad andre mener. 

FLY ME TO THE MOON

Det hele begyndte en dag for ca. ti år siden da Carl var på vej hjem fra arbejde. Han kørte over opstigningen på en bro, og bemærkede en pludselig hjertebanken, og vejrtrækningsproblemer - samt en følelse af stress. 

 

Da han endelig nåede hjem, imødekom han sine forældre med sur mine. Han var overtræt. Hvilket hurtigt eskalerede til et lettere panikanfald, vejrtrækningsproblemer - og følelsen af næsten at besvime. Siden da havde Carl haft angst for opstigninger, og især flyskræk, hvilket ikke gjorde det lettere at han i sin profession tit skulle flyve til møder i udlandet. Han havde nu udviklet flyskræk, og var angst for at kigge ud af vinduet, turbulens - endda ved opstigninger. han havde endda udviklet angst for selve angsten. Angst for følelsen af pludselig at være ude af kontrol med sine følelser. Hvilket skabte en ubehag, for før havde der ikke været nogle problemer. 

Carl søgte hjælp hos mig i foråret 2018. Han bevirkede mig som en frisk udadvent fyr, som havde et spændende arbejde med rejsemuligheder som udover hans forhinding, ellers var en god mulighed for at opleve verden. 

       Han åbnede hurtigt op for mig, og fortalte at han skulle flyve i morgen, men var ved at aflyse flyet af bare angst.

Vi påbegyndte hypnosen. På trods af at han var lidt svær at få helt afslappet, lykkedes det efter ti-tyve minutter, og vi åbnede op for hans underbevidste som var overbevist om at det var farligt at flyve. Rettede til. 

Efter rejsen har jeg flere gange været i kontakt med Carl for at følge op. Kun på én session lykkedes det væsentligt at minimere hans skræk, nu kan han kigge ud af vinduet og uden angst, rent faktisk få sig en ok behagelig flyvetur. 

MOR SKABTE PRÆSTATIONSANGST

Nicholas kom til mig da han ikke følte at han kunne tage initiativ nok i sit følelsesmæssige forhold, seksuelt initiativ og fordi han havde problemer med sin seksuel udholdenhed. Et andet problem var at han følte et enormt afsavn til sin mor, da han ikke nåede at sige farvel til hende da hun gik bort. 

        Med regression til til tidligere minder i dette liv fandt vi ud af, at han i sin barndom havde en episode med sin mor - hvor han kom ind på hendes værelse og så hende afklædt. Han var ved at blive en stor dreng på 10 år. Morens sagde "se ikke sådan på mig", hvorefter hun skyndte at tildække sig, en følgende bemærkning var "du må ikke sige noget til din far". 

       

Ved regression til barndommen, fandt vi hurtigt ud af at denne specifikke episode i Nicholas liv bl.a. var en af årsagerne til hvordan han havde det i dag. At han ikke turde tage initiativ, gøre som han havde lyst til uden at føle en knuge i brystet, nervøsitet og ikke mindst skam. Udover det var hun generelt en kvinde som arbejde længe og hårdt, men at han savnede hendes nærvær når de endelig var sammen. 

        Da Nicholas mor i hans voksenliv gik bort, blev afsavnet til sin mor større. Ved regresion til tidligere liv, og med en session af sjælerejser, fik han muligheden for at genmøde sin mors sjæl, fik taget ordentligt afsked, fik ryddet op i den skam-følelser som var udfaldet af den tidligere episode i sin barndom. Han fik af vide at hans mor oprigtigt elskede ham. 

        En uge efter sessionen kontaktede Nicholas mig, og fortalte mig at han aldrig har haft det bedre. At alle hans traumer fra barndommen var forsvundet. At han på ny turde at tage seksuelt initiativ og have det godt med det uden at føle en knugen i brystet - ikke mindst at have givet slip på sin mors spøgelse. 

ANGST FOR BILKØRSEL

En dag i Juni 2018 tikkede en bestilling på en tre sessioners pakkeløsning, ind på min e-mail. Jeg ringede nummeret op, for at sætte min kommende kunde ind i forløbet. 43-årige Karina tog telefonen, og forklarede mig at hun ikke havde kørt bil siden hun fik sit kørekort, dvs. i godt 20 år. Hun forklarede at hun havde udviklet angst for at køre, og frygt derved at miste kontrol. Hun forklarede mig desuden at mange i hendes omgangskreds tit "punkede" hende fordi de ikke kunne sætte sig ind i hendes frygt for at køre - hvilket ikke hjalp på hendes selvtillid, og faktisk gjorde hende ked af det og endnu mere usikker på sine evner til at køre bil. Hun havde endelig mandet sig op til at gøre noget ved det, og havde i min optik været rigtig modig, ved at turde komme til mig. 

Ved første session, fortalte hun mig om de fysiske symptomer som hun oplevede ved tanken om at skulle køre bil igen. Hvilket var de typiske symptomer på alm. angst. Hjertebanken, det at fryse fuldstændigt i situationen, klumpen i maven etc. og selvfølgelig de indre tanker som følger med til at sidde i en bil. 

 

Efter første session, havde hun haft mere mod på at prøve at køre igen. Hun havde endda inden anden session prøvet at sætte nøglen i en bil, men turde endnu ikke at tænde den. Angsten for at sidde i bilen, var nogenlunde væk. Efter anden session var hun lidt ude af den, havde det ikke så godt og gav næsten op på at køre. Hendes underbevidste arbejde meget med de nye ændringer - hvilket jeg forklarede hende er helt normalt. Det er faktisk et godt tegn at være lidt ude af den, da det underbevidste jo har skabt sine parader af en årsag. Jeg gav hende alligevel en tredje session nogle dage efter hvor vi arbejde på selvtilliden.

Efter tredje session, tog hun køretimer for at får sin kørsel genopfrisket - angsten er væk, hun er glad og kører igen!      

bottom of page