top of page

"Past Life Regression… men hvad sker der så?"

Der er flere metoder som blev opdaget, og dokumenteret i bøger som blev udgivet i 80-90'erne, metoder som nu spirer frem. Det undrer mig, at vi ikke er stødt på metoderne for længe siden— måske var vi ikke klar til at høre om dem. Disse metoder har bl.a. Michael Newton og Brian Weiss i sine bøger om hypnose beskrevet, udtænkt, udviklet og videreført.


I takt med at flere og flere mennesker ser mere og mere indad, i deres søgen på egen personlig udvikling, udvider de også deres horisonter og tør tage et skridt ud af deres egen comfort zone. Hvilket jo er, ”Good News”.

Søgen om indre realisering, oplever jeg som en eksplosion over de seneste år. Vi bliver mere nysgerrige, og åbne for alternative behandlingsformer og dermed kommer bl.a. hypnose endnu tydeligere frem i lyset. Det er dog stadig en kamp for hypnotisører, at fremmedgøre de antagelser om hypnose, som de fleste uden et rigtigt kendskab til behandlingsformen gør sig. For ikke at nævne den dårlige omtale som hypnosen har fået via medierne gennem de seneste år. De fleste klienter, tror på baggrund af medierne, at de kommer i en øjeblikkelig dyb søvn, og at de ikke ved/kan huske hvad der foregår. Jeg kan ikke stresse nok med at gentage, at dette ikke er tilfældet. At frapille de medieskabte fikse idéer kan kun gå for langsomt.


Hvis vi vender tilbage Past Life Regression og de “nyere metoder”. Past Life Regression har eksisteret i lang tid. Det giver mulighed for, i dette liv, at opleve vores tidligere inkarnationer. Inkarnationer kender vi bl.a. fra livsfilosofien; Buddhismen, hvor tidligere liv spiller en stor rolle. Buddhisterne tror at man gang på gang, bliver genfødt, dermed inkarneret i en ny krop efter vores liv slutter.

Research i Hypno-Hulen, November 2017.

Men hvad sker der efter man forlader et liv? Jeg vil med 99% sikkerhed hævde at næsten alle, med deres forstand i takt, har tænkt tanken flere gange; “Hvad er mit formål her på jorden?”, “Hvad er meningen med det hele”, “Hvorfor ér jeg her”. Eller at man møder et vidt fremmed menneske som man har en stor, uforklarlig forbindelse til — Og det er netop dét som bl.a både Brian Weiss og Michael Newton, tilfældigvis under en hypnosesession med hver sin klient, fik svaret på.

I forbindelse med Past Life regression og Livene Mellem Livene Terapi (LML-Therapy), var Weiss egentligt uddannet Ph.d. i Psykologi, og var dermed overbevist om at det eksisterende sind som vi kender det, var det eneste reelle som vi kunne forholde os til, og bearbejde.


Jeg fandt min inspirationskilde for syv år siden, da jeg købte bogen; “Many Lives Many Masters” (1988) af Weiss. Han var dybt skeptisk i sin opfattelse i forhold til alt andet som ikke var videnskabeligt bevist, indtil han fik en klient på besøg som ændrede hans opfattelse af sin tilgang til livet, og pludselig fik en helt anden indfaldsvinkel.


Hele bogen er baseret på et forløb med en klient som led dybt af social angst, og var fuldstændigt ude af stand til at sluge piller. Efter nogle sessioner, nåede de frem til roden af hendes vanskeligheder, og han brugte Past Life Regression. Hvad årsagen var, er lidt irrelevant her, men hvad der er relevant ér at hun ved et tilfælde, efter nogle hypnosesessioner kom i kontakt med livet efter døden. Her fik klienten besvaret alle de spørgsmål, måtte hun have om livet. Hun lærte sig selv bedre at kende, og til sidst var hendes sociale angst forsvundet, og kunne dermed leve sit liv på normal vis.


Research i Hypno-Hulen


For et halvt år siden faldt jeg over én af Michael Newton’s bøger (1994) om netop samme emne. Den var meget oplysende i alle former. Den mest indsigtsfulde bog om Livene Mellem Livene. Jeg købte hurtigt dem alle indenfor en måned, og har slugt, og nær-studeret dem lige siden. Under læsningen, følte jeg dyb trang til at stræbe efter at integrere samme metoder til mit reservoir, og jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde, at det var Newtons bøger som gav mig det sidste skub til at springe på første tog til Hypnose-Wonderland.


I de sidste måneder har jeg arbejdet intenst med Past Life Regression. Så meget som overhovedet muligt— og hver eneste gang er det en oplevelse både for klienten og jeg. Via. Past Life Regression, kan man få adgang til det underbevidste og dermed adgang til rette op på nogle traumer, som stammer fra livet før, og som man har bragt med sig til sit nuværende liv. Det kan være alt fra, fobier, angst, træthed, fysiske lidelser/smerter etc. Hvilket jeg også har haft succes med, og hvilket glæder ikke kun jeg, men også modtagerene. Vi kan gå og bære på alverdens byrder, og hvis bare man har redskabet til at forandre det — hvad holder os tilbage? Disse forhindringer, er min erfaring at Past Life Regression kan afhjælpe, så jeg vil klart anbefale en Past Life Session til de klienter der har mod på det, og er åbne for det.


For nogle dage siden besluttede jeg mig for selv at praktisere livet efter døden teknikkerne på en klient, det lykkedes at komme videre til det næste stadie (stadiet efter døden). Han havde aldrig hørt om Newtons bøger, men beskrev scenarierne “spot on”, og i mindste detalje. Jeg tænker at jeg arbejder lidt videre med ham, indtil at alt sidder fast — det er en stor verden som hypnotisør. Masser at indtage, bygge på, udvide — alle indtrykkene, betydningerne, terapien. Det er er er gigantisk emne, og det er dybt fascinerende hvad man kan opnå.


Jeg glæder mig til næste eventyr, ikke blot i dette liv, men også livene før det — og til at besøge rummet omring os.


Natalie Dupont HypnosestuderendeUdvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page