top of page

“Everything is a dream so everything is possible” — Beretninger som hypnose studine"


Og ja, sikke en quote at leve efter, det er noget af en opvågning, men vi kender vel alle de små AHA-øjeblikke som kommer til os gennem vores liv, og for nogle kommer øjeblikkene mere frekvent end hos andre, men vi har ALLE haft ét.
Mit første AHA-moment kom til mig da jeg var ung, 13 år, mas y menos… (mere eller mindre). Læste jeg en bog, en fiktion. Jeg har altid været tiltrukket af det alternative, de alternative behandlingsformer. Som om at det er dén vej at jeg burde følge. I bogen beskrev en side — hypnose. Jeg besluttede mig for at prøve, med lidt improvisation som bevirkede mig yderst naturligt. Det var som om at jeg havde hypnotiseret forevigt.


Jeg blev ældre, voksen og alle livets pligter og opgaver fyldte mere og mere i min hverdag. Og i takt med dette blev mit indre kald, i sig selv begravet lidt efter lidt, og lidt mere. Jeg havde en masse gode jobs jobs, hvor jeg lærte meget. Jeg rejste udlands, bosatte mig i forskellige lande i syv år. Jeg fik erfaring med alverdens kulturer. Det gavnede mig meget i min udvikling, men jeg kunne mærke at jeg erhvervsmæssigt ikke fik mulighed for helt rigtigt at bidrage til det som jeg inderst inde brændte efter. Nemlig at hjælpe andre.
Endelig, en dag for nogle måneder siden da jeg sad i sommersolen og drak min morgenkaffe på trappen til haven, kom endnu ét… et AHA-moment. Jeg skulle da være hypnotisør! Det var en åbenbaring.


Fra det øjeblik søgte jeg rådgivning blandt mine venner, og de spirituelle af dem. Jeg fandt frem til et kursus hos Schack & Fredholm Hypnose Academy i København, det tiltalte mig, og Kasper fortalte at de havde opstart om en måned. Det hele klikkede. Fra det øjeblik jeg blev gjort opmærksom på mit vej i livet og til det øjeblik jeg begyndte på kurset. Jeg havde virkelig ikke forventet at det hele ville falde på plads så hurtigt. Det var imponerende.


Nu er jeg på vej mod enden af uddannelsen, og har haft en del succesoplevelser med mine testpersoner.Jeg havde bl.a en mand med fobi for slanger (Ophidiofobi). Han kunne hverken se dem på film eller billeder uden at føle sig angst. Efter en fænomenal hypnose session på 45 min, var han kureret. Decideret fascineret af slangerne som var repræsenteret i dokumentarer på YouTube. Før sessionen havde han helt og andeles, blankt afvist tanken om overhovedet at røre én, at holde en slange. Men ti minutter efter sessionen kunne kan ikke holde op med at tænke på slanger, og syntes ligefrem at det kunne være spændende at prøve at røre ved en på et tidspunkt. Han gjorde det virkelig godt, og der var stor tillid mellem os, samt godt samarbejde.

Udover ovennævnte “case”, har jeg også haft nogle andre, fx. med Præstations angst, efter sessionen bad jeg vedkommende at genkalde den følelse vedkommende får i de pressede situationer. Vedkommende var ikke i stand til at genkalde den følelse.


Andre sessioner har også været i forbindelse med fobier. Det skal som sagt siges at alle ikke er lige nemme at få i en tilstand af hypnose, da nogle er mere analytiske end andre. Det kan derfor som regel tage mellem 1–3 sessioner, at kurere en fobi, og fjerne al ulogisk frygt. Jeg har nogle enkelte, som godt kunne få en session mere i den forstand. Men al ulogisk frygt kan altid fjernes.

Frygt for løver er i realiteten logisk-frygt, da de er farlige rovdyr. Dette eksempel giver jeg, da nogle tror at de vil miste deres logiske vurderings-evne helt. Det er ikke tilfældet. Kun ulogisk frygt er til at pille ved, og vi ved logisk set at det er en dårlig idé at klappe en løve.Selvfølgelig har alle det frie valg, og det kan selv hypnose ikke tage fra dem. I form af sjov og spas, kan man sagtens få nogle til at lave sjove, finurlige ting… men kun 20% af befolkningen er modtagelige på det plan. Derfor er det vigtigt som hypnotisør at “spotte” de modtagelige rigtig hurtigt.


I form af behandling, vil kun de som ønsker at blive behandlet være i stand til at nå det ønskede resultat. Det frie valg igen. Vi har selvfølgelig altid muligheden for at putte en cigaret i munden efter en hypnose session. Det er et samarbejde, og ikke kun hypnotisørens ansvar. “You need to make an effort yourself.”


Det er en fænomenal, opløftende følelse at kunne hjælpe andre — blot ved at benytte sin tale, sin krop. At kunne grave dybere end psykologer når at formå, og endda bare på én session.Summarum est, den følelse af at have det redskab i sit liv er prisværdigt. Ikke kun hjælper jeg andre, men at udøve hypnose fylder mig op med energi og motivation. Det efterlader mig med en transcendent følelse. Efter hver session får jeg blod på tanden til at søge mere, og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg at integrere Past Life Regression i mit reservoir.
Sikke en vej at være på, lys, spændende og opløftende! Og drømmene gør alt muligt.Natalie Dupont — Hypnose Studerende
“Everything is a dream so erverything is possible” — Lama Ole Nydahl.
Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page