top of page

"En hypnotisørs oplevelser med Past Life Regression"

Hypnose har mange ansigter, ikke fordi jeg kun vil tale om metoden; Past Life Regression, da der findes untallige muligheder med hypnose, især i form af terapi. Hvilket jeg arbejder mest med.

Ligegyldigt hvad, kan jeg ikke komme uden om regression til det tidligere liv. Jeg synes næsten at det burde promoveres, for de som har lyst. Også selvom der er delte meninger om det. Past Life interesserer i hvert fald mig, ikke mindst fordi man kan gennemarbejde en hel del forhindringer som lever i nuet, men har stamme andetsteds. Men også fordi det er en spændende og befriende vej.


Jeg har efterhånden haft min erfaring med Past Life Regression, hvor historier der lå i fortiden blev fortalt, uddybet, gennemgået og bearbejdet, men jeg havde aldrig selv prøvet det. Lige indtil en kollega, Peter Hald, under et kursus fik mig i trance, og billederne begyndte at flyve op under min nethinde. Dem som jeg har hypnotiseret, har ikke været i stand til at føle tiden. Det kan jeg skrive under på ér en fælles følelse. Jeg fik en kortvarrig hypnose under kurset, men den føltes endnu kortere — 20 minutter gik i ét væk!


Under hypnosen var jeg som sagt ikke sikker på at det ville virke, ikke fordi jeg tror at det ikke virker, men som terapeut oplever man det fra den anden side, og mine tanker kørte på repeat “Jeg ved, hvad der kommer, jeg ved, hvad der kommer”. Derfor kunne jeg i relief godt forstå den følelse som mine klienter har; man ér nødt til at “gi’ slip”, bogstaveligt talt — at tillade det der er på vej til at ske, og acceptere det.

Jeg blev dog taget med bukserne nede da jeg pludselig skulle forestille mig et minde, i detaljer — HVOR DET STOD FULDSTÆNDIGT KLART SOM I EN DRØM, derefter blev jeg i den hypnotiske tilstand ført tilbage i tiden. Her så jeg i detaljerede billeder hvordan jeg så ud, hvordan mine forældre så ud, hvilket årstal og hvilket scenarie, der påvirkende mig dengang, hvorved jeg fik forløsning. Jeg begyndte simpelthen at tudbrøle. Selvom der ikke var tid her til at gå dybere så mærkede jeg en form for forståelse for mit liv i dag, bare på 20 min. Så forestil jer hvad man kan på 1–2 timer?


Når det er sagt, så er det ikke for at sætte højere værdi i Past Life Regression, almindelig behandling er ligeså prisværdig og effektivt, afhængigt af, hvad der individuelt er behov for.


Jeg glemmer det dog aldrig, og det er klart — helt og aldeles anbefalingsværdigt at tage sig længere tid til disse sessioner, hvilket jeg gør. Det får man mest ud af.


Everything is a dream, so everything is possible.

Foto Bjørn Lnagkilde

“Hypnosis is healing of the soul” — Natalie Dupont


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page